Dit zijn wij

Wij zijn Wouter, Gwenny en Yenthe. Wij wonen samen met onze hond Bibi in onze gerenoveerde woning in Terneuzen. In de tuin hebben wij een moestuin en 4 kippen. Graag verwelkomen wij u in onze B&B zodat ook u kunt genieten van deze prachtige en rustige omgeving, die toch veel faciliteiten in de omgeving biedt.

De B&B

De bed and breakfast is gelegen in het souterain van onze woning. Via een kleine helling omlaag (de oprit) vind u een eigen ingang. U komt binnen in een hal, daar heeft u de beschikking over een slaapkamer met tv (enkel Google crome cast verbinding), een privé badkamer met douche en toilet en de ontbijtruimte met zithoek. De ontbijtruimte beschikt over een kleine koelkast, combi-magnetron, koffie apparaat en waterkoker. Er staat een zitje met tafeltje en op het dressoir staat een TV. In de gehele B&B is gratis WI-FI verbinding.

 

Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte. Allergieën of dieet wensen? Gelieve dit bij de reservering door te geven, wij zullen hier dan rekening mee houden.

De B&B is gelegen in onze woning waardoor het mogelijk is dat u wat geluiden hoort.