Reserveren

We kijken er naar uit u te verwelkomen in onze B&B.

U kunt op verschillende manieren boeken. Door op onderstaande knop te klikken kunt u online boeken. Daarnaast kunt u uiteraard ook telefonisch of per mail een boeking maken. Wanneer je direct bij ons boekt zijn de voorwaarden hetzelfde als bij andere boekingssites.

Let op, bij het ontvangen van uw bevestigingsmail is de reservering definitief. Wij streven er naar u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

 

Wanneer u direct bij ons boekt krijgt u een welkomstdrankje en versnapering van het huis cadeau, wacht dus niet langer en boek direct.

Graag deze uitleg over online reserveren doornemen:


Zorg ervoor dat u de stappen volledig invult. U kiest de dag van aankomst en selecteer 16:00 uur. Wenst u meerdere nachten te blijven? Het is helaas niet mogelijk meerdere dagen te selecteren. We vragen u dan de dagen apart te boeken en de stappen per dag dat u wenst te verblijven te doorlopen. Bekijk dan van te voren of al deze dagen beschikbaar zijn om te reserveren. (U kunt uiteraard ook per mail of telefoon de reservering voor meerdere nachten doorgeven). Bij het maken van uw reservering graag bij opmerkingen doorgeven of u ontbijt wenst (€9,00 p.p.p.n.), u eventuele allergieën heeft en wat uw verwachte aankomsttijd is.

Book an appointment with Gwenny van Bree using Setmore

Kijk voor de voorwaarden bij de reserveringsvoorwaarden.