Reserveringsvoorwaarden

Inchecken kan tussen 16uur en 19uur.

Uitchecken kan tussen 8uur en 11uur.

Indien u een andere incheck- of uitchecktijd wenst dit graag van te voren overleggen. Gasten dienen bij het inchecken een identiteitsbewijs met foto en creditcard te kunnen tonen.

 

Annuleringen

Je kunt gratis annuleren tot 3 dagen voor aankomst. Je betaalt de totaalprijs van de reservering als je annuleert binnen 3 dagen voor aankomst. Als je niet komt opdagen dan betaal je de totaalprijs van de reservering.

 

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Kinderen van 4 jaar en ouder worden bij deze accommodatie als volwassenen meegerekend omdat er geen plaats is voor een extra (1-persoons) bed.

0 - 3 jaar:
Op aanvraag is er een kinderpakket te gebruiken
 voor € 15 per kind per nacht
Maaltijden
Ontbijt is mogelijk tussen 8 uur en 10.30 uur. Indien u ontbijt wenst voor 8uur kunnen wij dit voor u klaarzetten in de koelkast in de woonkamer. Het is niet toegestaan zelf uw ontbijt mee te nemen en te nuttigen.
Voor het opwarmen van een avondmaaltijd kunt u gebruikmaken van de combi-magnetron in de woonkamer. Hier kunt u ook eventuele babyvoeding opwarmen. Er is geen kookgelegenheid aanwezig.

Roken is niet toegestaan

Feesten/bijeenkomsten zijn niet toegestaan
Huisdieren zijn niet toegestaan

 

Rustige uren

Het moet stil zijn tussen 23:00 en 06:00.


Wij accepteren geen vrijgezellenfeesten en soortgelijke evenementen.

Laat ons van te voren weten wat je verwachte aankomsttijd is. Tijdens het boeken kun je het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of je kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

Gasten zijn verplicht om een geldig identiteitsbewijs met foto en een creditcard te tonen bij het inchecken. Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen.